Українське КІНО
Пятниця, 29.03.2024, 11:49
Меню сайту
Пошук
Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Колеги
...
Колекція українських шрифтів каталог сайтів Пиши українською
Головна » 2012 » Березень » 26 » « ВАУ - Fest 2012: Відображення R | Я eflectionS » оголошує конкурс експериментальних відеоробіт!
18:04
« ВАУ - Fest 2012: Відображення R | Я eflectionS » оголошує конкурс експериментальних відеоробіт!



Третій Міжнародний фестиваль відеоарту і короткометражного кіно « VAU - Fest 2012 » запрошує режисерів та відеохудожники взяти участь в конкурсі відеоробіт !

« ВАУ - Фест 2012 » присвячений ідеї « пг тражение » , сьогодні багато в чому втратила первісний сенс ЗАРАЗ У ПРЯМОМУ ЕФІРІ частіше сприймаються й У винятково побутовому контексті. А адже саме через вислизає сили відображення міфічний Нарцис знехтував своїм життям. Рефлексії об'єднують наше минуле, сьогодення і майбутнє чуттєве сприйняття. У цьому ключі Жак Лакан описав Свою концепцію "стадії дзеркала" - етапу у розвитку дитини, коли в процесі розглядання свого дзеркального відображення у нього формується самосвідомість. І що ж слід за цією стадією? Можливо, бажання поглянути за грань відображення, як, наприклад, у героїні Льюїса Керролла : « Як   би   Мені   Хотілося   потрапити   ! в Задзеркаллі ! Там, мабуть, стільки всяких чудес "

Дзеркальні поверхні - це медіа, в мить перетворюють художника в глядача і навпаки. За допомогою відображень у інсталяціях і перформансах спілкується зі своєю аудиторією Ден Грехем . А з войство кривих дзеркал деформувати об'єкти Олександр Гнилицький використовував в відеоарту і художніх полотнах, розсікаючи і зливаючи воєдино спотворене тіло людини.

Деякі речі існують, тільки відображаючись. Крізь призму свідомості і оптичні механізми камери приховане стає видимим. Але чи дозволяють ці відображення по-справжньому побачити себе і навколишній світ ? Або це всього лише суб'єктивна проекція? Захований десь світ керролівського Задзеркалля?

Уявити свої відеорефлексіі на « VAU - Fest 2012 » можна в одній з наступних номінацій:

·  Відеоарт
·  Експериментальне відео
·  відеоінсталяція

·  Анімація
·  Ігрове кіно
·  Документальний фільм
 
* Важливо! Шановні учасники, строгих обмежень за концепцією і тематикою немає - адже кожен фільм є творчим відображенням нашого внутрішнього і навколишнього світу. Якщо ваша відеоробота досліджує саме ідею дзеркальності, тоді також знімаються обмеження за датою виробництва фільму, але в такому випадку відео, створене до 2010 року увійде не в конкурс, а в спеціальну кураторську програму, яка буде представлена ​​на міжнародних фестивалях в Україні та за кордоном. Натхнення вам і успіхів!

Для участі у Фестивалі необхідно до 1 червня 2012 року надіслати фільм і заповнену анкету на поштову або електронну адресу Фестивалю vaufest@i.ua . Перевага буде віддаватися експериментальному відеомистецтва, а також фільмам з нестандартними творчими рішеннями.  Детальніше ознайомитися з умовами фестивалю можна на сайті: vaufest.com.ua

« ВАУ - Fest 2012: Відображення R | Я eflectionS » відбудеться 3-5 серпня в мальовничому місті Українка неподалік від Києва.


Переглядів: 15766 | Додав: ne-format | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування
ВИ?

Результати
Архів опитування
Всього голосувало: 149
Обговорити на форумі
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright QSAR © 2024 - 2009